ProHoreca Nederlands
ProHoreca Homepage Vaak gestelde vragen Deltaweb - Restaurants in Belgi‘ contact_link_lbl
Prohoreca België
main_title_home
 
Een leverancier zoeken op ProHoreca.beAMBACHTELIJKE PRODUCT BENODIGDHEDEN BIOLOGISCHE LANDBOUW DIENSTEN DRANKEN INRICHTING PERSONEEL SLOW FOOD TEXTIEL UITRUSTING VOEDING ZoekertjesJobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanvragen - Horeca Werkgever Jobaanvragen - Horeca Werkgever Mijn zaak in de kijker zetten Zoekertje plaatsen Aanwerving van vakkundige medewerkers Bedrijf Overlaten - Horeca Bedrijf Overlaten - Horeca Maak een zoekertje voor het overlaten van een handelszaak Zoek over te nemen zaak ProHoreca Diensten Algemene kosten en Heronderhandelde Aankopen Horecaverzekeringen tegen Verminderde prijs voor Hotels en Restaurants Juridische diensten Bedrijfsoverdracht Ontwerpen en Updaten van Websites voor Hotels en Restaurants Ontwikkel de Uitstraling en Bekendheid van uw Hotel of Restaurant Aanwerving gekwalificeerd personeel Administratief en Sociaal Beheer van Horecapersoneel in België Voedingsadvies en 'Voeding in Evenwicht' Keurlabel
CASIO Belgium
Technologiestraat 1 
1082 Brussel (Brussel)
Tel.: 02 469 25 00
Fax: 02 466 98 49

Web site: www.casio-ecr.be
E-mail opsturen

Info rond dit bedrijf

Casio Belgium is invoerder van CASIO-kasregisters voor de Belgische markt.
CASIO is sinds verschillende jaren aktief op de horecamarkt en heeft als marktleider steeds gezorgd voor innoverende kassaregisters.
Casio Belgium werkt met een regionaal professioneel CASIO-kassa-dealernet, gespecialiseerd in de horeca-sector. Per regio staat er een CASIO-kassa-specialist klaar voor de plaatselijke horeca. Deze kassa-specialisten worden door het CASIO-kassa-team van Casio Belgium ondersteund.

Zoom op dit bedrijf

Casio Belgium is invoerder van CASIO-kasregisters voor de Belgische markt.
CASIO is sinds verschillende jaren aktief in de horeca en heeft als marktleider steeds gezorgd voor innoverende kassaregisters.

Producten te ontdekken

QT-6100(12,1”) en QT-6600(15”) zijn gebaseerd op het betrouwbare en zeer snelle Casio programma (geen Windows, geen harde schijf).

De fantastische beeldkwaliteit van het spatwaterdicht touch screen en de gebruiksvriendelijkheid zorgen voor echt touch plezier.