ProHoreca Nederlands
ProHoreca Homepage Vaak gestelde vragen Deltaweb - Restaurants in Belgi‘ contact_link_lbl
Prohoreca België
main_title_home
 
Een leverancier zoeken op ProHoreca.beAMBACHTELIJKE PRODUCT BENODIGDHEDEN BIOLOGISCHE LANDBOUW DIENSTEN DRANKEN INRICHTING PERSONEEL SLOW FOOD TEXTIEL UITRUSTING VOEDING ZoekertjesJobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanvragen - Horeca Werkgever Jobaanvragen - Horeca Werkgever Mijn zaak in de kijker zetten Zoekertje plaatsen Aanwerving van vakkundige medewerkers Bedrijf Overlaten - Horeca Bedrijf Overlaten - Horeca Maak een zoekertje voor het overlaten van een handelszaak Zoek over te nemen zaak ProHoreca Diensten Algemene kosten en Heronderhandelde Aankopen Horecaverzekeringen tegen Verminderde prijs voor Hotels en Restaurants Juridische diensten Bedrijfsoverdracht Ontwerpen en Updaten van Websites voor Hotels en Restaurants Ontwikkel de Uitstraling en Bekendheid van uw Hotel of Restaurant Aanwerving gekwalificeerd personeel Administratief en Sociaal Beheer van Horecapersoneel in België Voedingsadvies en 'Voeding in Evenwicht' Keurlabel
Cafés J.J. Looze
Rue Saint Ethon 24 
7181 Feluy (Henegouwen)
Tel.: 067 87 80 32
Fax: 067 87 88 74

Web site: www.cafesjjlooze.be
E-mail opsturen

Info rond dit bedrijf

Ambachtskoffiebranderij sinds 40 jaar, onze kracht berust in de kwaliteit en de duurzaamheid van de producten en de dienst die wij aanbieden.
Van de koffieplantages, via de bewerking, de uitvoer en tenslotte tot de ambachtelijke branding van koffie, is het de volledige cyclus van de koffie die wij het geluk hebben gehad om te ontwikkelen.
Wij werken op maat door ons aan te passen aan uw behoeften, zowel op het niveau van de geleverde hoeveelheden, als op deze van de conditionering.
Ons credo, is de frisheid. Onze koffie wordt elke week gebrand, behouden in korrels, gemaald en de dag voor de levering aan de klant geconditioneerd. Deze vervaardigingsmethode is essentieel voor een optimale bescherming van de aroma's van de koffie, zodat wij U een koffie kunnen aanbieden van optimale kwaliteit.
Parallel met onze hoofdactiviteit, hebben wij het voorrecht sinds talrijke jaren in België de Jam “A l’Ancienne”(Andrésy - Parijs) te verdelen bij de meest prestigieuse Luxehotels. Onze jam op basis van rietsuiker, die gekookt wordt in kopere teilen, worden verkocht in glazen potjes van 28g tot 1kilogram.

Zoom op dit bedrijf

Koffie J.J. Looze “Les Cafés d’Exception” of de beheersing en de liefde van de koffie “van de koffieplant tot aan het kopje“.
Gespecialiseerd in de levering van kwaliteitsvolle producten voor het ontbijt in de sector HORECA, wij bieden jullie het grootste aanbod van de markt aan jam en specerijen in glazen potten van 28g: meer dan 35 smaken, van zowel klassiekere als eerder originele soorten.
Onze wil is onze ‘know-how’ te delen en aan te bieden aan de bedrijven van deze sector.

Producten te ontdekken

Koffie J.J. Looze Huisvervaardigde Mengelingen : Restaurant, Royal, Fuego, Moka, enz….
Koffie J.J. Looze ‘Grands Crus 100% origine’: Guatemala, Kenya, Columbia, Costa Rica, enz….
Suikers Can A Suc : gevormde, kleurrijke en versierde modellen, reeksen voor het HORECA of voor “Boutiques”.
De miniaturen in glas:
Jam en specialiteiten “A l’Ancienne” 28g: 17 smaken van jam, chocoladekonfijt, theegelei, ahornsiroop, acaciahoning, enz….
Specerijen miniaturen in glas van 25g, 40g, 50ml: ketchup, mosterd, mayonnaise, augurken, pickles, vinaigrettes, enz….