ProHoreca Nederlands
ProHoreca Homepage Vaak gestelde vragen Deltaweb - Restaurants in Belgi‘ contact_link_lbl
Prohoreca België
main_title_home
 
Een leverancier zoeken op ProHoreca.beAMBACHTELIJKE PRODUCT BENODIGDHEDEN BIOLOGISCHE LANDBOUW DIENSTEN DRANKEN INRICHTING PERSONEEL SLOW FOOD TEXTIEL UITRUSTING VOEDING ZoekertjesJobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanvragen - Horeca Werkgever Jobaanvragen - Horeca Werkgever Mijn zaak in de kijker zetten Zoekertje plaatsen Aanwerving van vakkundige medewerkers Bedrijf Overlaten - Horeca Bedrijf Overlaten - Horeca Maak een zoekertje voor het overlaten van een handelszaak Zoek over te nemen zaak ProHoreca Diensten Algemene kosten en Heronderhandelde Aankopen Horecaverzekeringen tegen Verminderde prijs voor Hotels en Restaurants Juridische diensten Bedrijfsoverdracht Ontwerpen en Updaten van Websites voor Hotels en Restaurants Ontwikkel de Uitstraling en Bekendheid van uw Hotel of Restaurant Aanwerving gekwalificeerd personeel Administratief en Sociaal Beheer van Horecapersoneel in België Voedingsadvies en 'Voeding in Evenwicht' Keurlabel
SDZ – Syndicaat der Zelfstandigen en KMO’s
Drukpersstraat  4 
1000 Brussel (Brussel)
Tel.: 02 652 26 92
Fax: 02 652 37 26

Web site: www.sdi.be/nl/home.html
E-mail opsturen

Info rond dit bedrijf

De federatie SDZ ontstond in 1979 uit een algemene ontevredenheid van zelfstandigen, handelaars, ambachtlui en bedrijfsleiders die beslisten om een grote vereniging te stichten die hen zou vertegenwoordigen en hun belangen behartigen toen ze vaststelden hoe weinig waardering ze van de politieke overheden kregen.

Het Syndicaat van Zelfstandigen & KMO's (SDZ) is een interprofessionele federatie van zelfstandigen en KMO’s die totaal apolitiek is en overal in België aanwezig. Naast onze activiteiten als drukkingsgroep ten gunste van de hele middenstand verzorgen we een volledige juridische en promotionele bijstand voor onze leden.

Zoom op dit bedrijf

Uw belangen worden voortdurend vertegenwoordigd en verdedigd bij de lokale, gewestelijke, Belgische en Europese overheden. Hebt u ideeën of voorstellen om uw situatie te verbeteren? We voeren ze uit en gebruiken al onze politieke connecties om ze op alle niveaus te doen slagen.
Onze adviseurs helpen u in alle fasen van de oprichting en ontwikkeling van uw bedrijf en u geniet van gratis tussenkomsten op juridisch, sociaal, fiscaal, economisch en milieuvlak. U beschikt over meer dan 40 specialisten in alle domeinen. Onze vaste medewerkers kennen de ondernemerswereld van binnenuit en bieden u concrete hulp bij het oplossen van uw problemen.
Onze juridische dienst komt actief tussen om uw belangen te verdedigen bij alle privé- en overheidspersonen en –instellingen.
Via ons partnerschap met een groot deurwaarderskantoor bieden we u een sterk presterende incassodienst. Niemand blijft gespaard van slecht betalende klanten. Onbetaalde facturen kunnen voor zelfstandigen en KMO’s tot ernstige kasproblemen leiden. Daarom gaan we in uw plaats over tot de inning van uw vorderingen.
Op aanvraag ontvangt u allerhande modelcontracten en professionele documenten. Hebt u een formulier nodig om uw handelshuurovereenkomst te vernieuwen? Een voorbeeld van een bestek, facturen of algemene verkoopvoorwaarden conform de wet? Een arbeidscontract? Documentatie of formulieren om premies of subsidies aan te vragen?... Zoek niet verder, u hebt de informatie die u zocht gevonden!
Elke maand ontvangt u gratis ons magazine ‘Ondernemer & Zelfstandige’ en onze nieuwsbrieven ‘SDZ-news’. Via onze publicaties blijft u op de hoogte en krijgt u praktisch en sympathiek advies over het laatste nieuws uit de juridische, sociale, fiscale, economische en politieke actualiteit.
U geniet van exclusieve aanbiedingen en voordelen van onze partners. Zij laten u tegen uitzonderlijke voorwaarden genieten van talrijke producten en diensten van hoge kwaliteit.
U krijgt onbeperkt toegang tot onze interactieve website die u op de hoogte houdt en u toegang geeft tot een uitgebreide database met nuttige documenten en onmisbare praktische instrumenten.