ProHoreca Nederlands
ProHoreca Homepage Vaak gestelde vragen Deltaweb - Restaurants in Belgi‘ contact_link_lbl
Prohoreca België
main_title_home
 
Een leverancier zoeken op ProHoreca.beAMBACHTELIJKE PRODUCT BENODIGDHEDEN BIOLOGISCHE LANDBOUW DIENSTEN DRANKEN INRICHTING PERSONEEL SLOW FOOD TEXTIEL UITRUSTING VOEDING ZoekertjesJobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanvragen - Horeca Werkgever Jobaanvragen - Horeca Werkgever Mijn zaak in de kijker zetten Zoekertje plaatsen Aanwerving van vakkundige medewerkers Bedrijf Overlaten - Horeca Bedrijf Overlaten - Horeca Maak een zoekertje voor het overlaten van een handelszaak Zoek over te nemen zaak ProHoreca Diensten Algemene kosten en Heronderhandelde Aankopen Horecaverzekeringen tegen Verminderde prijs voor Hotels en Restaurants Juridische diensten Bedrijfsoverdracht Ontwerpen en Updaten van Websites voor Hotels en Restaurants Ontwikkel de Uitstraling en Bekendheid van uw Hotel of Restaurant Aanwerving gekwalificeerd personeel Administratief en Sociaal Beheer van Horecapersoneel in België Voedingsadvies en 'Voeding in Evenwicht' Keurlabel
Cook & Co
Europalaan 90 
1932 Sint-Stevens-Woluwe (Vlaams Brabant)
Tel.: 02 248 13 33
Fax: 02 248 13 43

Web site: www.cookandco.be
E-mail opsturen

Info rond dit bedrijf

Cook & Co heeft zich in de loop der jaren bewezen als de specialist inzake diepgevroren brood en gebak van topkwaliteit …

Daarvoor hebben wij meer dan 450 produkten uitgekozen, met ondermeer een breed assortiment aan voorgebakken brood, en hebben wij vertrouwenspartners uitgekozen, echte bread lovers die allemaal hetzelfde doel nastreven: brood maken met die heerlijke smaak van toen, zonder chemische producten of genetisch gewijzigde organismen.

Wij eisen altijd het uiterste op het vlak van presentatie, gebruiksgemak, keuzemogelijkheden en innovaties, en bieden in ons gamma enkel produkten aan van de allerhoogste kwaliteit.

Wij besteden net zoveel aandacht aan onze dienstverlening. We leveren zelf de produkten aan uw deur, met zorg voor de strengste normen inzake hygiëne en temperatuur.

U begrijpt het, bij Cook & Co leven we voor ons vak. Wij hopen dan ook zeer snel één van uw bevoorrechte partners te mogen worden om u bij te staan in uw passie.

Zoom op dit bedrijf

Cook & Co "de" specialist inzake diepgevroren brood en gebak van topkwaliteit …

Producten te ontdekken

De verschillende producten van Cook & Co:
- Gastronomisch Gamma
- Bio Prestige Gamma- Traditioneel GammaBrood
- Wereldbroden
- Luxebroodjes
- Zoete lekkernijen
- Makarons
- Gebakjes
- Taarten