ProHoreca Nederlands
ProHoreca Homepage Vaak gestelde vragen Deltaweb - Restaurants in BelgiĎ contact_link_lbl
Prohoreca België
main_title_home
 
Een leverancier zoeken op ProHoreca.beAMBACHTELIJKE PRODUCT BENODIGDHEDEN BIOLOGISCHE LANDBOUW DIENSTEN DRANKEN INRICHTING ONDERHOUD EN HYGIËNE PERSONEEL SLOW FOOD TEXTIEL UITRUSTING VOEDING ZoekertjesJobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanbiedingen - Horeca Job Kandidat Jobaanvragen - Horeca Werkgever Jobaanvragen - Horeca Werkgever Mijn zaak in de kijker zetten Zoekertje plaatsen Aanwerving van vakkundige medewerkers Bedrijf Overlaten - Horeca Bedrijf Overlaten - Horeca Maak een zoekertje voor het overlaten van een handelszaak Zoek over te nemen zaak ProHoreca Diensten Algemene kosten en Heronderhandelde Aankopen Horecaverzekeringen tegen Verminderde prijs voor Hotels en Restaurants Juridische diensten Bedrijfsoverdracht Ontwerpen en Updaten van Websites voor Hotels en Restaurants Ontwikkel de Uitstraling en Bekendheid van uw Hotel of Restaurant Aanwerving gekwalificeerd personeel Administratief en Sociaal Beheer van Horecapersoneel in BelgiŽ Voedingsadvies en 'Voeding in Evenwicht' Keurlabel
Rational Belgium

 • Frituren
 • Ovens/Magnetrons
 • Stoom koken

  Zandvoortstraat 21 
  2800 Mechelen (Antwerpen)
  Tel.: 015 28 55 00
  Fax: 015 28 55 05

  Web site: www.rational.be
  E-mail opsturen

 • Info rond dit bedrijf

  Bij koken gaat het om passie, ambacht en ervaring. Het is de kok die met zijn ideeŽn ingrediŽnten omtovert tot smakelijke gerechten. Zijn individualiteit en creativiteit vormen de basis voor de culinaire verscheidenheid in keukens van over de hele wereld.
  Precies deze individualiteit willen wij behouden. Door u de ruimte te geven uw ideeŽn te verwezenlijken. Door voor u een techniek te ontwikkelen die u bij het koken perfect ondersteunt. Een techniek die uw instructies als vanzelfsprekend uitvoert en u terzijde staat, op elk gewenst moment.

  Momenteel bestaat het Rational gamma uit SelfCooking Center 5 Senses, SelfCooking Center, CombiMasters Plus et VarioCooking Center in diverse maten en soorten. Een arsenaal handige toebehoren maakt het plaatje compleet.


  Zoom op dit bedrijf

  Chefs maken RationalÖ Rational toestellen maken de chef!

  Producten te ontdekken

  Het SelfcookingCenter 5 Senses is wereldwijd het enige kooksysteem met 5 zintuigen. Het kan voelen, herkennen, mee- en vooruitdenken, van u leren en zelfs met u communiceren. Samen met voedingswetenschappers, natuurkundigen en ingenieurs hebben wij de kwaliteit van de gerechten, efficiŽntie en kookintelligentie voor u op een hoger niveau gebracht.
  SelfcookingCenter 5 Senses een betrouwbare assistent